100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL CORSA A Hatchback 1.2 45PK
Bouwjaar 09.1982 - 08.1990

ABS sensoren OPEL CORSA A Hatchback 1.2

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS-sensoren in het wiellager

Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren en nieuwe pistons. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.

ABS sensor kopen voor uw OPEL CORSA A Hatchback 1.2

Gietijzer komt minder veel voor als component. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DODGE RemklauwenDAIHATSU WiellagersMAZDA Remblokken. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL CORSA A Hatchback

Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Elke OPEL heeft een eigen VIN-nummer.