WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL COMMODORE C Stationwagen 2.5 S 115PK
Bouwjaar 12-1980 - 12-1982

ABS sensoren OPEL COMMODORE C Stationwagen 2.5 S

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL COMMODORE C Stationwagen 2.5 S

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw OPEL COMMODORE C Stationwagen komen. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf.

ABS-sensoren in het wiellager

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: GMC SpoorstangBMW RemklauwenNISSAN Remschijven. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.

ABS sensor kopen voor uw OPEL

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.