WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL COMMODORE C 2.5 S 115PK
Bouwjaar 08-1978 - 12-1982

ABS sensoren OPEL COMMODORE C 2.5 S

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw OPEL COMMODORE C 2.5 S

Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.

ABS-sensoren in het wiellager

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw OPEL COMMODORE C komen. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL

De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting.