WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL COMMODORE C 2.5 E 130PK
Bouwjaar 05-1981 - 12-1982

ABS sensoren OPEL COMMODORE C 2.5 E

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PORSCHE RemtrommelsMERCEDES-BENZ HandremkabelsIVECO Remschijven. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.

ABS sensor kopen voor uw OPEL COMMODORE C 2.5 E

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw OPEL COMMODORE C. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL

Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.