WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL COMMODORE B 2.8 GS/E 160PK
Bouwjaar 07-1972 - 02-1975

ABS sensoren OPEL COMMODORE B 2.8 GS/E

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw OPEL COMMODORE B 2.8 GS/E

Elke OPEL COMMODORE B heeft een eigen VIN-nummer. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem.

ABS-sensoren in het wiellager

ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SMART StuurkogelsOPEL RemslangenSSANGYONG Stabilisatorstangen.