WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL COMMODORE B 2.8 GS 141PK
Bouwjaar 01-1972 - 07-1978

ABS sensoren OPEL COMMODORE B 2.8 GS

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw OPEL COMMODORE B 2.8 GS, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.

ABS sensor kopen voor uw OPEL COMMODORE B

Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en Brakemax De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL

Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Houdt u altijd rekening met feestdagen en zondagen. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.