100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL COMMODORE B 2.8 GS 140PK
Bouwjaar 03-1975 - 07-1978

ABS sensoren OPEL COMMODORE B 2.8 GS

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en Brakemax Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.

ABS sensor kopen voor uw OPEL COMMODORE B 2.8 GS

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL COMMODORE B

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw OPEL. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.