WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL COMMODORE B 2.5 GS 130PK
Bouwjaar 01-1972 - 08-1975

ABS sensoren OPEL COMMODORE B 2.5 GS

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw OPEL COMMODORE B 2.5 GS

Elke OPEL COMMODORE B heeft een eigen VIN-nummer. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer.

ABS-sensoren in het wiellager

De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie.