100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL COMMODORE B Coupé 2.8 GS/E 160PK
Bouwjaar 07-1972 - 02-1975

ABS sensoren OPEL COMMODORE B Coupé 2.8 GS/E

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw OPEL COMMODORE B Coupé 2.8 GS/E, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL COMMODORE B Coupé

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIHATSU RemslangenOLDSMOBILE StuurkogelsVW VOLKSWAGEN Wiellagers. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..

ABS sensor kopen voor uw OPEL

Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.