WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL COMMODORE B Coupé 2.8 GS 140PK
Bouwjaar 03-1975 - 07-1978

ABS sensoren OPEL COMMODORE B Coupé 2.8 GS

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL COMMODORE B Coupé 2.8 GS

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LANCIA RemschijvenVW VOLKSWAGEN RemschoenenFERRARI Remklauwen. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.

ABS-sensoren in het wiellager

Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.

ABS sensor kopen voor uw OPEL COMMODORE B Coupé

Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Elke OPEL heeft een eigen VIN-nummer. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch.