WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL COMMODORE B Coupé 2.5 GS 130PK
Bouwjaar 01-1972 - 08-1975

ABS sensoren OPEL COMMODORE B Coupé 2.5 GS

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw OPEL COMMODORE B Coupé 2.5 GS

De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews.

ABS-sensoren in het wiellager

Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL COMMODORE B Coupé

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw OPEL, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CITROEN HandremkabelsVAUXHALL WielnavenMERCEDES-BENZ Remklauwen. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest.