100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL COMBO Tour 1.6 CNG 97PK
Bouwjaar 04-2005 - 01-2011

ABS sensoren OPEL COMBO Tour 1.6 CNG

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde

ABS sensor kopen voor uw OPEL COMBO Tour 1.6 CNG

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger.

ABS-sensoren in het wiellager

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw OPEL COMBO Tour past.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAEWOO RemklauwenALFA ROMEO ABS sensorenVW VOLKSWAGEN Stuurkogels. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.