WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL COMBO Bestelwagen/Bus 1.6 CNG 16V 97PK
Bouwjaar 04-2005 - heden

ABS sensoren OPEL COMBO Bestelwagen/Bus 1.6 CNG 16V

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde

ABS-sensoren in het wiellager

Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL COMBO Bestelwagen/Bus 1.6 CNG 16V

Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen.

ABS sensor kopen voor uw OPEL COMBO Bestelwagen/Bus

De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Elke OPEL heeft een eigen VIN-nummer. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf.