100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL CAMPO 2.2 D 4x4 61PK
Bouwjaar 09-1990 - 08-1992

ABS sensoren OPEL CAMPO 2.2 D 4x4

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL CAMPO 2.2 D 4x4

Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem.

ABS sensor kopen voor uw OPEL CAMPO

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is.

ABS-sensoren in het wiellager

De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. Elke OPEL heeft een eigen VIN-nummer.