100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL ASTRA H Sedan 1.6 116PK
Bouwjaar 02.2007 - 05.2014

ABS sensoren OPEL ASTRA H Sedan 1.6

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS-sensoren in het wiellager

De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw OPEL ASTRA H Sedan 1.6 komen.

ABS sensor kopen voor uw OPEL ASTRA H Sedan

De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL

Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIMLER RemblokkenDODGE WielnavenOLDSMOBILE Remslangen.