WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL ASTRA H Sedan 1.3 CDTi 90PK
Bouwjaar 02.2007 - 10.2010

ABS sensoren OPEL ASTRA H Sedan 1.3 CDTi

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS-sensoren in het wiellager

ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch.

ABS sensor kopen voor uw OPEL ASTRA H Sedan 1.3 CDTi

De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Elke OPEL ASTRA H Sedan heeft een eigen VIN-nummer. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FIAT RemslangenNISSAN WielnavenLADA Remcilinders. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem.