100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL ASTRA H 1.2 80PK
Bouwjaar 08-2005 - 10-2010

ABS sensoren OPEL ASTRA H 1.2

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS sensor kopen voor uw OPEL ASTRA H 1.2

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ISUZU WielnavenLADA RemklauwenALFA ROMEO Remslangen. Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL ASTRA H

Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Je kunt bij ons betalen via {LIST}

ABS-sensoren in het wiellager

Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Elke OPEL heeft een eigen VIN-nummer. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.