WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL ASCONA C 2.0 i GT 130PK
Bouwjaar 03-1987 - 08-1988

ABS sensoren OPEL ASCONA C 2.0 i GT

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Wij controleren altijd bij de OPEL ASCONA C 2.0 i GT dealer of de onderdelen passen op uw auto. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL ASCONA C

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor.

ABS sensor kopen voor uw OPEL

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ROVER RemklauwenISUZU RemtrommelsMINI ABS sensoren. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp.