WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL ASCONA C 1.8 84PK
Bouwjaar 09-1987 - 08-1988

ABS sensoren OPEL ASCONA C 1.8

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL ASCONA C 1.8

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.

ABS sensor kopen voor uw OPEL ASCONA C

Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem.

ABS-sensoren in het wiellager

Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: RENAULT WielnavenHONDA RemtrommelsFORD Remschijven. Elke OPEL heeft een eigen VIN-nummer. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.