WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL ASCONA C 1.6 S 90PK
Bouwjaar 09-1981 - 08-1986

ABS sensoren OPEL ASCONA C 1.6 S

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw OPEL ASCONA C 1.6 S

Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Wij controleren altijd bij de OPEL ASCONA C dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo.

ABS-sensoren in het wiellager

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: IVECO ABS sensorenOLDSMOBILE SpoorstangKIA Stuurkogels. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring.