WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL ASCONA C Hatchback 2.0 i GT 130PK
Bouwjaar 03-1987 - 08-1988

ABS sensoren OPEL ASCONA C Hatchback 2.0 i GT

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL ASCONA C Hatchback 2.0 i GT

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien. Houdt u altijd rekening met feestdagen en weekend. Wij controleren altijd bij de OPEL ASCONA C Hatchback dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting.

ABS sensor kopen voor uw OPEL

Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken.

ABS-sensoren in het wiellager

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: AUDI RemblokkenMG WiellagersLANCIA Wielnaven. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..