100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL ASCONA C Hatchback 2.0 i 115PK
Bouwjaar 09-1986 - 08-1988

ABS sensoren OPEL ASCONA C Hatchback 2.0 i

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL ASCONA C Hatchback 2.0 i

De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Elke OPEL ASCONA C Hatchback heeft een eigen VIN-nummer.

ABS sensor kopen voor uw OPEL

De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PLYMOUTH RemblokkenLEXUS FuseekogelsIVECO Remtrommels.