WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL ASCONA C Hatchback 1.8 84PK
Bouwjaar 09-1987 - 08-1988

ABS sensoren OPEL ASCONA C Hatchback 1.8

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL ASCONA C Hatchback 1.8

Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Voertuigen worden steeds sneller gemaakt.

ABS sensor kopen voor uw OPEL ASCONA C Hatchback

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw OPEL komen. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem.

ABS-sensoren in het wiellager

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. Houdt u altijd rekening met zondagen, feestdagen en weekend.