WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL ASCONA C Hatchback 1.6 82PK
Bouwjaar 09-1986 - 08-1988

ABS sensoren OPEL ASCONA C Hatchback 1.6

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Indien gewenst kunt u uw onderdelen ook ophalen bij ons in Ermelo.

ABS sensor kopen voor uw OPEL ASCONA C Hatchback 1.6

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw OPEL ASCONA C Hatchback komen. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MINI HandremkabelsSUZUKI WielnavenMASERATI Remcilinders. Je kunt bij ons betalen via {LIST} Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto.