WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL ASCONA C Hatchback 1.6 D 54PK
Bouwjaar 03-1982 - 08-1988

ABS sensoren OPEL ASCONA C Hatchback 1.6 D

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL ASCONA C Hatchback 1.6 D

Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: INFINITI RemklauwenTOYOTA HandremkabelsISUZU Fuseekogels. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.

ABS-sensoren in het wiellager

Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar.

ABS sensor kopen voor uw OPEL ASCONA C Hatchback

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw OPEL past. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website.