WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL ASCONA C Hatchback 1.3 S 75PK
Bouwjaar 09-1981 - 08-1988

ABS sensoren OPEL ASCONA C Hatchback 1.3 S

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL ASCONA C Hatchback 1.3 S

Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw OPEL ASCONA C Hatchback, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component.

ABS-sensoren in het wiellager

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LADA DraagarmenAUDI StuurkogelsCHRYSLER Wiellagers.

ABS sensor kopen voor uw OPEL

Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.