WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL ASCONA C Hatchback 1.3 N 60PK
Bouwjaar 09-1981 - 08-1986

ABS sensoren OPEL ASCONA C Hatchback 1.3 N

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL ASCONA C Hatchback 1.3 N

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAEWOO ABS sensorenCHEVROLET RemschijvenDAIMLER Stuurkogels.

ABS sensor kopen voor uw OPEL ASCONA C Hatchback

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw OPEL komen. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf.