100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL ASCONA B 2.0 N 90PK
Bouwjaar 08-1977 - 08-1981

ABS sensoren OPEL ASCONA B 2.0 N

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw OPEL ASCONA B 2.0 N. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews.

ABS sensor kopen voor uw OPEL ASCONA B

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger.