100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL ASCONA B 1.3 S 75PK
Bouwjaar 08-1979 - 08-1981

ABS sensoren OPEL ASCONA B 1.3 S

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL ASCONA B 1.3 S

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: KIA FuseekogelsALFA ROMEO RemschijvenCITROEN Spoorstang. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn.

ABS-sensoren in het wiellager

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan twintig jaar geleden. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw OPEL ASCONA B. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.

ABS sensor kopen voor uw OPEL

De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.