WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL ASCONA B 1.3 N 60PK
Bouwjaar 03-1979 - 08-1981

ABS sensoren OPEL ASCONA B 1.3 N

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL ASCONA B 1.3 N

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor.

ABS sensor kopen voor uw OPEL ASCONA B

Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Wij werken met de volgende toeleveranciers: ATE, Bendix, ABS, Zimmermann, TRW, Pagid, Bosch, Textar, Rofren, Brembo, Lucas en Jurid Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen.

ABS-sensoren in het wiellager

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw OPEL komen. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken.