100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL ASCONA B 1.2 S 60PK
Bouwjaar 09-1975 - 02-1979

ABS sensoren OPEL ASCONA B 1.2 S

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw OPEL ASCONA B 1.2 S

Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren en nieuw handremmechanisme. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FERRARI RemklauwenPLYMOUTH RemschoenenPONTIAC Draagarmen. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

ABS-sensoren in het wiellager

Wij controleren altijd bij de OPEL ASCONA B dealer of de onderdelen passen op uw auto. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring.