WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL ASCONA A 1.6 S 80PK
Bouwjaar 10-1970 - 02-1975

ABS sensoren OPEL ASCONA A 1.6 S

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw OPEL ASCONA A 1.6 S, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring.

ABS sensor kopen voor uw OPEL ASCONA A

De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Gietijzer komt minder veel voor als component.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VW VOLKSWAGEN RemschijvenFERRARI DraagarmenDAF Remtrommels. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest.