100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL ASCONA A 1.6 N 68PK
Bouwjaar 10-1970 - 02-1975

ABS sensoren OPEL ASCONA A 1.6 N

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Elke OPEL ASCONA A 1.6 N heeft een eigen VIN-nummer. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL ASCONA A

Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt.

ABS sensor kopen voor uw OPEL

Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur.