100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL ANTARA 2.4 140PK
Bouwjaar 09-2008 - 12-2011

ABS sensoren OPEL ANTARA 2.4

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS-sensoren in het wiellager

Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL ANTARA 2.4

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft.

ABS sensor kopen voor uw OPEL ANTARA

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw OPEL komen. Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties zien.