15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk

ABS sensoren OPEL AMPERA (R12)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensoren via kenteken

Vind passende abs sensoren via je kenteken.


Ik heb geen kenteken, laat mij zoeken via merk, model & type.
Kies je OPEL AMPERA uitvoering
Uitvoering
KW
Type auto

ABS-sensoren in het wiellager

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OLDSMOBILEAUDIDAIHATSUSMART. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden.

ABS-sensor op uw OPEL AMPERA (R12) uitlezen

Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Jurid, Textar, ATE en Pagid

Een defect ABS-sensor herkennen

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw OPEL komen. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting.

Altijd de juiste auto onderdelen

Wij bieden de simpelste webshop waarbij u eenvoudig de juiste onderdelen kunt vinden doormiddel van uw kenteken.

Zoeken in aanbod

Je kunt zoeken op artikelnummer, standaardnummer, of auto.

Copyright 2022 RemOnderdelen.nl - Alle rechten voorbehouden.

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.