100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL ADAM 1.4 LPG 87PK
Bouwjaar 07.2013 - 11.2018

ABS sensoren OPEL ADAM 1.4 LPG

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL ADAM 1.4 LPG

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MG DraagarmenINFINITI RemblokkenCHEVROLET Remslangen. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Voertuigen worden steeds sneller gemaakt.

ABS-sensoren in het wiellager

ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw OPEL ADAM, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is.

ABS sensor kopen voor uw OPEL

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem.