WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OLDSMOBILE
Gekozen auto:OLDSMOBILE DELTA 88 3.8 155PK
Bouwjaar 01.1986 - 12.1989

ABS sensoren OLDSMOBILE DELTA 88 3.8

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS sensor kopen voor uw OLDSMOBILE DELTA 88 3.8

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan tien jaar geleden. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LDV SpoorstangAUDI RemcilindersLOTUS Stabilisatorstangen. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.

Vervuilde ABS sensoren op uw OLDSMOBILE DELTA 88

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto.

ABS-sensoren in het wiellager

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons en nieuw handremmechanisme. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw OLDSMOBILE komen.