WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN X-TRAIL 2.0 FWD 140PK
Bouwjaar 06.2008 - 11.2013

ABS sensoren NISSAN X-TRAIL 2.0 FWD

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS-sensoren in het wiellager

Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax, Brembo en ABS Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BUICK StabilisatorstangenCHRYSLER WiellagersPLYMOUTH Remblokken. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt.

ABS sensor kopen voor uw NISSAN X-TRAIL 2.0 FWD

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

Vervuilde ABS sensoren op uw NISSAN X-TRAIL

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft.