WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN VANETTE CARGO Bus 1.6 102PK
Bouwjaar 09.1994 - 05.2001

ABS sensoren NISSAN VANETTE CARGO Bus 1.6

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Vervuilde ABS sensoren op uw NISSAN VANETTE CARGO Bus 1.6

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw NISSAN VANETTE CARGO Bus komen. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch.

ABS sensor kopen voor uw NISSAN

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto.

ABS-sensoren in het wiellager

De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Houdt u altijd rekening met feestdagen, zondagen en weekend. Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op.