100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN URVAN Bestelwagen 2.0 90PK
Bouwjaar 02-1987 - 07-1994

ABS sensoren NISSAN URVAN Bestelwagen 2.0

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS sensor kopen voor uw NISSAN URVAN Bestelwagen 2.0

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest.

Vervuilde ABS sensoren op uw NISSAN URVAN Bestelwagen

De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.

ABS-sensoren in het wiellager

Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt.