100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN TRADE Open laadbak/ Chassis 2.3 D 75PK
Bouwjaar 06-1996 - 10-2001

ABS sensoren NISSAN TRADE Open laadbak/ Chassis 2.3 D

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS-sensoren in het wiellager

Elke NISSAN TRADE Open laadbak/ Chassis 2.3 D heeft een eigen VIN-nummer. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet.

Een defect ABS-sensor herkennen

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

ABS-sensor op uw NISSAN TRADE Open laadbak/ Chassis uitlezen

Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Wij werken met de volgende toeleveranciers: ATE, TRW, Bosch, Pagid, Bendix, Rofren, ABS, Jurid, Zimmermann en Lucas De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw NISSAN.