100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN TRADE Bestelwagen 3.0 TDiC 106PK
Bouwjaar 06.1996 - 10.2001

ABS sensoren NISSAN TRADE Bestelwagen 3.0 TDiC

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Vervuilde ABS sensoren op uw NISSAN TRADE Bestelwagen 3.0 TDiC

Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

ABS-sensoren in het wiellager

De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUZUKI RemklauwenLEXUS ABS sensorenHYUNDAI Remblokken. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw NISSAN TRADE Bestelwagen komen. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft.

ABS sensor kopen voor uw NISSAN

Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo, ABS en Brakemax Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.