100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN TIIDA Hatchback 1.8 131PK
Bouwjaar 08.2012 - tot heden

ABS sensoren NISSAN TIIDA Hatchback 1.8

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Vervuilde ABS sensoren op uw NISSAN TIIDA Hatchback 1.8

Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FERRARI RemschoenenNISSAN StabilisatorstangenHYUNDAI Stuurkogels. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt.

ABS-sensoren in het wiellager

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Elke NISSAN TIIDA Hatchback heeft een eigen VIN-nummer.

ABS sensor kopen voor uw NISSAN

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..