WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN TERRANO I 3.0 Vierwielaandrijving 129PK
Bouwjaar 07.1986 - 08.1989

ABS sensoren NISSAN TERRANO I 3.0 Vierwielaandrijving

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS-sensoren in het wiellager

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ALFA ROMEO StabilisatorstangenMERCEDES-BENZ HandremkabelsROVER Remblokken. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw NISSAN TERRANO I 3.0 Vierwielaandrijving, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

ABS sensor kopen voor uw NISSAN TERRANO I

Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.

Vervuilde ABS sensoren op uw NISSAN

Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.