WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN SUNNY III Traveller 1.6 102PK
Bouwjaar 07.1995 - 03.2000

ABS sensoren NISSAN SUNNY III Traveller 1.6

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS sensor kopen voor uw NISSAN SUNNY III Traveller 1.6

Gietijzer komt minder vaak voor als component. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest.

ABS-sensoren in het wiellager

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt.

Vervuilde ABS sensoren op uw NISSAN SUNNY III Traveller

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIMLER HandremkabelsOLDSMOBILE FuseekogelsCADILLAC Draagarmen. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.