WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN SUNNY III 1.8 106PK
Bouwjaar 05.1990 - 10.1995

ABS sensoren NISSAN SUNNY III 1.8

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS sensor kopen voor uw NISSAN SUNNY III 1.8

De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.

Vervuilde ABS sensoren op uw NISSAN SUNNY III

De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw NISSAN. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar.

ABS-sensoren in het wiellager

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen.