WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN SUNNY II Hatchback 1.0 50PK
Bouwjaar 07.1986 - 09.1990

ABS sensoren NISSAN SUNNY II Hatchback 1.0

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Vervuilde ABS sensoren op uw NISSAN SUNNY II Hatchback 1.0

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop.

ABS-sensoren in het wiellager

De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan vijftien jaar geleden.

ABS sensor kopen voor uw NISSAN SUNNY II Hatchback

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: TOYOTA RemklauwenKIA RemslangenDODGE Remschijven. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw NISSAN past. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem.