WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN PRIMERA 2.0 4x4 150PK
Bouwjaar 03.1991 - 04.1993

ABS sensoren NISSAN PRIMERA 2.0 4x4

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS sensor kopen voor uw NISSAN PRIMERA 2.0 4x4

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas.

Vervuilde ABS sensoren op uw NISSAN PRIMERA

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar.

ABS-sensoren in het wiellager

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VAUXHALL RemslangenDAIMLER SpoorstangLAND ROVER Remklauwen. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.