WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN PICK UP 3.0 4WD 163PK
Bouwjaar 02.1998 - 10.2001

ABS sensoren NISSAN PICK UP 3.0 4WD

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS sensor kopen voor uw NISSAN PICK UP 3.0 4WD

Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw NISSAN PICK UP.

Vervuilde ABS sensoren op uw NISSAN

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.

ABS-sensoren in het wiellager

Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig?