WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN PATROL III/2 Station Wagon 2.8 D 4x4 92PK
Bouwjaar 01.1990 - 01.1991

ABS sensoren NISSAN PATROL III/2 Station Wagon 2.8 D 4x4

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS sensor kopen voor uw NISSAN PATROL III/2 Station Wagon 2.8 D 4x4

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.

Vervuilde ABS sensoren op uw NISSAN PATROL III/2 Station Wagon

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw NISSAN komen. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden.

ABS-sensoren in het wiellager

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CADILLAC RemblokkenIVECO RemschoenenMG Spoorstang. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken.